Posted: 2009-06-05, 22:19 TomTom White Pearl - limitowana edycja nawigacji dla kobiet
TomTom zaprezentował oryginalny model stworzony z myślą o kobietach. Model White Pearl stworzony jest na bazie nawigacji TomTom ONE IQ Routes™, uzupełniony został jednak o kilka znaczących modyfikacji.
Oryginalne wzornictwo, wykorzystujące kwiatowe inspiracje, sprawia, że urządzenie wyróżnia się spośród szeregu konkurencyjnych produktów. Firma TomTom przygotowała także specjalny, dedykowany kobietom kontent dzięki któremu przygoda z nawigacją umożliwi stylowe, bezstresowe i przyjemne podróże.
O, super! Chyba właśnie tego mi potrzeba! Jest naprawdę śliczny! A co może być ważniejsze dla kobiet? ;] Mam tylko nadzieję, że nie jest zbyt drogi, bo mnie mężuś zabije ;]
i w ten oto sposób wypełnia się luka na rynku nawigacji :) ktoś do tej pory zapominał, że z tych urządzeń korzystają też kobiety. W zasadzie, to dziwne, dlaczego nie lansowano kobiecych modeli już wcześniej. Przecież to kobiety powinny być głównymi klientami, bo ponoć to one mają większe problemy z orientacją w terenie. A może się mylę?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum